Magyar Tehetség- és Előadó - Művészeti Bajnokság

Jelentkezés menete

1. Regisztráció menete:

Regisztráció a weboldalon

A jelentkező a https://huncopa.thebesttalent.hu/jelentkezes/ oldalon regisztrál (név és e-mail cím megadásával), e-mailben értesítést kap ennek megtörténtéről, majd a linkre kattintva jóváhagyja felhasználói fiókját.

2. Jelentkezés menete:

Jelentkezési űrlap kitöltése: https://huncopa.thebesttalent.hu/jelentkezes/

Bejelentkezést követően kitöltheti és elküldheti a jelentkezési űrlapot, melyről e-mail visszaigazolást küldünk.

Egy e-mail címről, csak egy űrlapot lehet beküldeni, viszont az űrlapon
több kategóriába is le lehet adni nevezést.

Szülői hozzájárulás nyilatkozat 18 évet be nem töltött versenyzők esetében kötelező!

A HUNCOPA bajnokságra jelentkezés időtartama: 2022. október 27. – visszavonásig.

A jelentkezési űrlapon feltölthető adatok:

  • YouTube link a jelentkező produkciójáról
  • Egyéb link (pl. közösségi média) a jelentkezőről / produkciójáról
  • maximum 5db, maximum 5MB méretű JPG fotó
  • maximum 3db, maximum 5MB méretű PDF fájl
    (szülői hozzájárulás nyilatkozat, stb.)

A jelentkezést követően a beérkezett produkciókat továbbítjuk a zsűritagok részére, akik kiválasztják a továbbjutókat. A jelentkezés követően az eljárásának módja online, melyben a zsűritagok értékelik a beküldött produkciókat. Az eredményéről a versenyzőket e-mailben értesítjük, oklevél formájában melynek szövege: „Meghívás a válogatásra”.

3. Válogatás:

Azt követően a továbbjutott jelentkezőnek egyszeri díj megfizetési kötelezettsége keletkezik (adminisztrációs-, videó-, fotódokumentációs szolgáltatás) melynek összege 22.500 forint (huszonkettőezer-ötszáz forint) online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással teljesítendő a “A Legjobb Tehetség Alapítvány” részére a 10300002-13408473-00014904 bankszámlaszámra. Licenc szerződés alapján a szolgáltatási díj egyénileg /versenykategória értendő. 3 fő feletti csoport esetén, kérésre, Szervező lehetőséget add, a jelentkezésre, de további egyeztetések szükségesek a szolgáltatási-, nevezési-, szállás-, illetve repülő jegy díja kapcsán. Ezen szolgáltatási díjba nem kerül felszámításra az elődöntőbe, valamint az országos döntőbe való felkészítés. Résztvevő igénye szerint a döntőbe való felkészítés esetén a szervező egyéb szolgáltatási díjakat számíthat fel.

A szolgáltatási díj befizetését követően, kérjük az átutalási megbízást szkennelt formában Szervező részére e-mailben megküldeni a következő címre. Online bankkártyás fizetés esetén ezt nem szükséges megtenni. Amennyiben nem kerül a díj megfizetésre, valamint az igazoló dokumentum megküldésre úgy a bajnokságból való kizárást vonja maga után.

A díj megfizetésének ellenőrzését követően a versenyző e-mailben értesítést kap a válogatás pontos helyszínéről és időpontjáról. Lehetőség van a válogatásra online is becsatlakozni. Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a helyszínen, tudomásul veszi, hogy elveszíti a jogosultságát a bajnokságon való további részvételen, valamint a befizetett szolgáltatási díj nem kerül visszatérítésre részére.

A helyszínen vagy online a versenyző egy maximum 60 másodperces produkciót adhat elő, ami alapján elkészülnek a fotók, valamint a videofelvétel melyek feltöltésre kerülnek a HUNCOPA weboldalára.

Az eredményről a versenyzők e-mailben tájékoztatva lesznek, a továbbjutottak oklevelet kapnak melynek szövege: „Meghívás az elődöntőre”.

4. Elődöntő

A továbbjutott versenyzők e-mailben értesítést kapnak az elődöntő pontos helyszínéről és időpontjáról. Lehetőség van a válogatásra online is becsatlakozni. Az elődöntőbe egy maximum 60 másodperces produkciót adhatnak elő. Az eredményről a versenyzők e-mailben tájékoztatva lesznek, a továbbjutottak oklevelet kapnak melynek szövege: „Meghívás az döntőre”. Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a helyszínen, tudomásul veszi, hogy elveszíti a jogosultságát a bajnokságon való további részvételen.

5. Döntő

A továbbjutott versenyzők e-mailben értesítést kapnak a döntő pontos helyszínéről és időpontjáról, ahova egy maximum új 60 másodperces produkcióval készülhetnek. Az eredményről a versenyzőket a helyszínen tájékoztatjuk, a továbbjutottak kézhez kapott Oklevél formájában melynek szövege: „a legjobb a legjobbak közül”. Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a helyszínen, tudomásul veszi, hogy elveszíti a jogosultságát a bajnokságon való további részvételen.

A kiválasztott versenyzők „a legjobb a legjobbak közül” képviselni fogják Magyarországot a világbajnokságon. „Tehetségolimpiára” küldjük, hogy olimpiai módon versenyezzenek az arany-, az ezüst- és a bronzérmekért, kupákért, készpénzért, nyereményekért és összesen több mint negyedmillió dollár ösztöndíjrért. A bajnokság 2023. július 28. és augusztus 6. között kerül megrendezésre WCOPA által az USA-ban Garden Grove, Kalifornia-ban. A világbajnokságon való részvételi költségeket, mely magában foglalja a repülőjegy-, szállás-, valamint nevezési díj összegét „A Legjobb Tehetség” Alapítvány – idegen nyelvű elnevezése: „The Best Talent” Foundation szabályzatában foglaltak szerinti ponthatár és az alapítványhoz befolyt támogatás összegének mértékében, támogatók és szponzorok segítségével finanszírozza a költségeket.